Honden trimsalon DOG'S CHOICE

gastenboek

64 berichten, 7 pagina's 
» 
10-04-2018
Geplaatst door: Marie-Ilse van der Spek
Rambo en Binky

Wat zien Rambo en Binky er weer super mooi uit! Mooi en goed geknipt en jullie zijn altijd zo lief voor ze!! Daar komen we graag voor vanuit Zevenhuizen naar jullie toe rijden! Bedankt weer!

31-01-2018
Geplaatst door: Baasje van teddy

Voor het eerst geweest met teddy. Hij vond het allemaal erg spannend maar zag er toch zo mooi uit toen ik hem kwam ophalen. Hij had lekker gespeeld met andere hondjes wat heel fijn is dat ze nog even lekker los mogen lopen.
Dankjewel!

23-07-2017
Geplaatst door: Anna van loon
trimmen

mijn maltheser dolly is al een paar keer bij kim geweest naar alle tevredenheid dolly voelt ze eigen altijd op z,n gemak en ik kom uit rotterdam west hij word altijd netjes getrimd en ruikt dan lekker dank je welkim en medewerksters

23-06-2017
Geplaatst door: Marja

Kom al enige tijd met sara eerst bleef ze helemaal lang maar omdat dit te moeilijk bijhouden was voor ons word ze zo ontzettend mooi geknipt toch nog lekker vol als een beertje maar ook weer niet te lang dat ik het niet kan bijhouden. Ben heel blij met jullie bedankt

23-06-2017
Geplaatst door: Jesselin

Gezellige trimsalon, mijn hondje komt er altijd weer top vandaan. Lekker zijn wintervachtje er weer laten afscheren.

Tot de volgende keer weer!!!

19-06-2017
Geplaatst door: Maartjehe

Hee even vraagje op de site staat dat jullie airco heb maar staat die niet aan dan want was niks van te merken vorige keer toen het warm was. Zou nu weer mijn hond getrimd willen hebben maar liever niet in de warmte dat is ook geen doen. Dan wacht ik beter even. Graag uw reactie.

Ps vind wel dat de hondjes er top vandaan komen

19-06-2017
Geplaatst door: Ria

Mijn hondje gebracht zag er super uit er word goed geluisterd naar mijn wensen. Bedankt kim!!

10-05-2017
Geplaatst door: Anna-Sayon

Vandaag onze kleine keeshondje laten knippen, hij ziet er fenomenaal uit. Hij is echt goed verzorgd, ook aan de details is gedacht. Super en blij tevreden!!

21-04-2017
Geplaatst door: Dogs choice
Roddels

Ik zou graag eens willen weten wie de persoon is die roddels verspreid over ons laat dan ook eerlijk je naam en achternaam achter in het gastenboek dan pas ben je eerlijk.

10-03-2017
Geplaatst door: Gerda

Ik wilde even zeggen dat ik erg blij ben met mijn simba hij zier er zo leuk uit. Bedankt en tot de volgende keer!