Honden trimsalon DOG'S CHOICE

gastenboek

64 berichten, 7 pagina's 
« 
18-11-2014
Geplaatst door: John van der Heiden
Sunny haar knipbeurt weer gehad

Vandaag Sunny weer bibberend naar jullie trimsalon gebracht, voor een puppylook. Na ander half uur haal ik altijd een blije en heel mooie Sunny terug. Bij het uitlaten krijgen we dan weer complimenten hoe Sunny geknipt is, dat is natuurlijk leuk om te horen

20-10-2014
Geplaatst door: daisy

wat een leuke site, veel info ook. ik vroeg me alleen af of jullie nog nieuwe foto's plaatsen? ik zou het leuk vinden om mijn hondje ook een keer voor bij zien komen .

nou ik ben benieuwd, ik hou de site goed in de gaten!!

02-01-2014
Geplaatst door: Kimberley
Kaartje voor Elara

Lieve meiden,

Totaal verrast was ik van de week, toen ik bij onze dochter op de IC binnenkwam en daar een kaartje lag van jullie team. Ongelofelijk lief. Dank. Betekend heel veel.

Marley en Pepper zijn weer prachtig geknipt. Ze kunnen al bijna weer, zo hard gaan Marley zijn krullen.

Lieve groet Kimberley Erwin Elara Marley en Pepper

17-12-2013
Geplaatst door: Jeanette

Ben pas bij jullie geweest, kim heeft mijn hondje getrimd en wat ziet mijn hondje er toch geweldig uit, zo mooi in model ik ben nogal kritisch als het mijn hond betreft maar ik heb eindelijk na jaren een trimsalon gevonden waar ik mijn hondje met een gerust hart durft achter te laten. Ik zag lisette ook al bezig met een hondje en het ging zo leuk en lief allemaal, en als ze klaar zijn mogen ze gewoon los lopen bij jullie!!! Meisjes tot de volgende keer want van mij komen jullie niet meer af

09-10-2013
Geplaatst door: jackie
bezoek met Diva.

Vanmorgen met onze bull-terrier Diva een 1e bezoek gebracht in jullie salon.
Anaalklieren moesten gedaan worden,dan gaan de meesten naar de Dierenarts (deden wij ook) maar nu bij jullie in de salon.
Perfect gedaan geen pijn geen geschreeuw en geen rekening van jullie omdat de klieren schoon waren.
Een woord voor!!! CHAPEAU voor deze geweldige
service.pootje van Diva.

13-04-2013
Geplaatst door: Patrick met Daya
Trimbeurt Sint Bernard

Wowwww wat was ik volledig verrast hoe Daya onze Sint Bernard eruit zag na de behandeling. Ze was niet alleen mooi, maar ze heeft het ook zo naar haar zin gehad, terwijl het helemaal niet zon held is. De dames weten hoe ze hun vak moeten uitoefenen. Daya stond toen ik aankwam er zo tevreden bij. Een plezier voor de baas, maar zeker ook voor de hond. Hoewel het voor ons wat verder reizen is, is deze trimsalon het meer dan waard.

Met vriendelijke groet,
Patrick

27-02-2013
Geplaatst door: Anna
Hele goede behandeling

Ik wil even mijn complimenten geven over jullie zaak! Rex mijn Duitse herder ziet er weer als nieuw uit wij zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen. Super! Dank jullie wel en zeker tot de volgende keer!

28-01-2013
Geplaatst door: marloes

Wat een leuke site en wat een hoop foto's zeg!
Ik kom nu al een tijdje bij jullie
en ben echt zeer tevreden! het is er altijd een gezellige boel met al die hondjes en dames.
Kim knipt mijn hondje altijd zo mooi in zijn puppylook , ik heb volgende week weer een afspraak dus tot dan! groetjes Marloes (baasje van lucky)

24-12-2012
Geplaatst door: Ben en Julie en Ritz
site bekeken

Leuke site
Mensen zijn erg tevreden
Ik kom een keer kijken met Ritz als je weer aan het werk bent
Gr Ben

24-11-2012
Geplaatst door: selina

Wat leuk om te horen, jullie ook aan de gezins uitbreiding!!! Van harte! Geniet ervan! En bedankt voor jullie berichtje! Grtjs selina