Honden trimsalon DOG'S CHOICE

gastenboek

64 berichten, 7 pagina's 
« 
24-05-2011
Geplaatst door: De Papoe
liefde voor dieren

De lente is er dit jaar vroeg bij, met goede en hoge temparaturen.
reden te meer dat die wintervacht eraf gaat.
en dat geld voor vele dieren.
dus zeker ook voor onze lieve trouwe viervoeters de Honden.
en waar denk je dan als eerste aan?
Juist ja, aan DOG Choice trimsalon.
want die weten wel hoe je zo n wintervacht er goed af kan krijgen.
en wat zijn de dogies weer mooi als ze naar buiten stappen.
kortom een drukte van jawelste bij trimsalon Dog choice.
zet em op meiden , dit word weer top drukte.

15-03-2011
Geplaatst door: Kimberley
Complimentje

Lieve dames!

Ik wilde al een hele tijd een berichtje achter laten, hier ben ik dan! Hele dikke complimenten voor het knippen van Marley, ik breng hem graag bij jullie ook al is het niet in de buurt voor mij, maar dat heb ik er graag voor over. Ik heb een fijn gevoel als ik hem achter laat bij jullie, en wat ziet hij er toch altijd mooi uit. En wat ruikt hij lekker als hij klaar is! Ik breng Marley nu al bijna een jaar lang, elke 3 maanden langs. Zijn eerste trimbeurt toen hij puppy was was bij jullie, en wat was hij veranderd!

We hadden Marley verwaarloosd overgenomen van iemand toen hij 5 maanden was, we herkenden hem niet meer terug nadat hij bij Dogs Choice was geweest.

Ik hoop wel dat hij stiekem een keertje in het fotoalbum te zien is

Tot over een paar weken!


Groetjes,
Kimberley, Erwin en Marley

19-12-2010
Geplaatst door: G&G 't Haartje
Beste wensen

Wij wensen iedereen heel fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.

03-12-2010
Geplaatst door: anthony baaijens
even aandacht

dag lieve selina, even een berichtje van mij. gaat het goed met jullie? en met miba? vind hij de sneeuw leuk , ik wel hoor. heb een nieuwe slee gekregen. van de zomer komen we miba ophalen en gaan lekker wandelen aan het strand, goed? jullie krijgen echt een mooi plaatsje! een dikke knuffel van anthony ,en de groetjes van papa en mama.

24-11-2010
Geplaatst door: diana
topmeiden!

hey meiden, wil jullie complimenteren voor jullie werk! Mijn honden zien er altijd weer top uit als ze geweest zijn en o wat ruiken ze dan heerlijk!!! Jullie zijn goed bezig ga zo door dan gaan jullie het nog ver schoppen.... lieve groet, diana en de hondjes

15-08-2010
Geplaatst door: angelique
shih tzu puppy knippen

hallo ik zag jullie foto,s vind ze zooo lief en leuk en mooi resultaat dus wil ik zelf ook bij jullie met mijn levi laten knippen en fonen ,. wil graag dat ze er stijlvoll uit komt te zien,.maak van de week afspraak,. ben zooo benieuwd hoe mijn meisie er uit komt te zien,.

25-06-2010
Geplaatst door: mary Keizer
bas

Gisteren is onze Bas voor het eerst getrimd. Ik herkende hem niet toen ik hem op ging halen wat was tie mooi!!! Hij is heerlijk verwend en rook erg lekker. Eerst een rage bol en nu prachtig hoor. Mijn complimenten en tot de volgende keer

08-06-2010
Geplaatst door: Mary Keizer
bas

hallo, ik heb net even op jullie site gekeken en ik vond het een hele leuke site met al die foto's. Ik heb voor mijn hond Bas een afspraak gemaakt, zal wel even wennen zijn voor hem want het is de eerste keer dat hij op deze manier wordt verzorgd. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt. Op de foto's is duidelijk te zien dat jullie super met de honden omgaan.
De vreugde en liefde voor de dieren straalt er van af.
groetjes Mary

29-05-2010
Geplaatst door: liza

hallo,

Ik vind dat jullie een mooie site hebben, vooral met al die voor en na foto's! Ik heb een kruising rottweiler die hard toe is aan een goede wasbeurt dus ik ga jullie zeken bellen voor een afspraak!!

07-09-2009
Geplaatst door: Ilona - RH Brandbeveiliging
Rambo

Helemaal top hoe jullie onze ragebol altijd weer toonbaar maken.
Hij vind het absoluut niet vervelend om te gaan en ik vind m altijd zo schattig als ik m weer kom ophalen! Ik kom zeker die nieuwe geurhalsband proberen!! Meiden ga zo door!