Honden trimsalon DOG'S CHOICE

gastenboek

64 berichten, 7 pagina's 
«  » 
21-04-2017
Geplaatst door: Dogs choice
Roddels

Ik zou graag eens willen weten wie de persoon is die roddels verspreid over ons laat dan ook eerlijk je naam en achternaam achter in het gastenboek dan pas ben je eerlijk.

10-03-2017
Geplaatst door: Gerda

Ik wilde even zeggen dat ik erg blij ben met mijn simba hij zier er zo leuk uit. Bedankt en tot de volgende keer!

12-01-2017
Geplaatst door: Anja

Alweer een aantal welen geleden dat ik met mn hondje ben geweest maar wilde even zeggen dat mijn shi tzu zo mooi geknipt word. Wat ik ook wil kim doet het geen probleem. Ik ben zo blij dat ik deze salon heb gevonden!!

25-10-2016
Geplaatst door: Lia

Leuke salon!! Kim weet precies mijn hondje te knippen zoals ik dat wil. Wat ik zo fijn Vind is dat er zo goed geluisterd word naar mijn wensen. Iedereen raad ik aan om hun hondje door kim te laten knippen kan niet beter. Ook erg lief voor de hondjes merk ik altijd wel echt geweldig

21-01-2016
Geplaatst door: Mieke Halter
Prada

Weet niet voor de hoeveelste keer, maar weer super tevreden over mijn geplukte Prada. Bedankt, ze ziet er weer spic en span uit!!!

06-08-2015
Geplaatst door: jeanette

Hoii ik vroeg mij af wanneer er nieuwe foto's bijkomen? Deze staan er geloof ik al een tijdje. En ik zie graag mn hondje een keer voorbij komen. Zou ik erg leuk vinden

28-06-2015
Geplaatst door: moeder
nieuw begin

Lieve kind wij wensen je heel veel succes en geluk met je nieuwe trimsalon. Je hebt samen met Mandy heel wat werk verricht om de salon zo te maken dat je er met erg veel plezier in zal werken. Hopelijk mag jè er heel lang van genieten. Wij wensen je alle goeds toe voor nu en de toekomst en dat je maar een hoop klanten blij mag maken. Xxx mams.

11-04-2015
Geplaatst door: baasje van gismo

heey ik zie dat de winkel wordt overgenomen. Maar Kim blijft toch hopelijk ook werken bij jullie??
Ze knipt mijn gismo zo mooi in puppylook

18-11-2014
Geplaatst door: John van der Heiden
Sunny haar knipbeurt weer gehad

Vandaag Sunny weer bibberend naar jullie trimsalon gebracht, voor een puppylook. Na ander half uur haal ik altijd een blije en heel mooie Sunny terug. Bij het uitlaten krijgen we dan weer complimenten hoe Sunny geknipt is, dat is natuurlijk leuk om te horen

20-10-2014
Geplaatst door: daisy

wat een leuke site, veel info ook. ik vroeg me alleen af of jullie nog nieuwe foto's plaatsen? ik zou het leuk vinden om mijn hondje ook een keer voor bij zien komen .

nou ik ben benieuwd, ik hou de site goed in de gaten!!